Hasiči na východnom Slovensku majú za sebou pokojnú noc

09.01.2010 Prešov

Prešov/Košice 9. januára (TASR) – Hasiči na východnom Slovensku majú za sebou pokojnú noc i ráno. \"Tu máme pokoj, \" uviedol Pavol Vravec z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Prešove.
Podľa jeho slov hasiči zasahovali vo Svidníku, kde sa v suteréne bytového domu chytil odpad a vzniklo zadymenie priestorov. Prešovskí hasiči pomáhali aj pri menšej dopravnej nehode v Prešove. Momentálne sú na výjazde hasiči z Kežmarku, pri Bušovciach sa stala dopravná nehoda troch áut. Nehoda je bez zranení, jedno auto je v priekope. \"Dúfajme, že nič vážnejšie ani nebude, \" konštatoval Vravec.
Podobná situácia je aj v Košickom kraji. Ondrej Tóth z KR HaZZ v Košiciach informoval, že hasiči zasahovali len pri dvoch menších dopravných nehodách v Spišskej Novej Vsi. Jednému účastníkovi pomáhali dostať sa z auta a tiež odpratávali následky dopravnej nehody. Zranený bol jeden človek.
Košickí hasiči absolvovali jedno čerpanie vody z pivnice, podľa dispečera išlo o bežný technický zásah. \"Inak sa nič mimoriadne nestalo, \" zhodnotil Tóth.
 

Vyberte región

mark